[Choose your language]

Vad kan man göra på DOME?

Vi har skapat en gränslös Arena med något för alla som är 6 år & uppåt. Här kan alla gäster hitta sina favoriter, allt från trampoliner & klätterväggar som alla klarar av till de extremaste delarna med stora hopp och features.

Boka nu

Vi erbjuder allt från 12 meter hög klättervägg med olika leder & nivåer. Samt bouldering klättring som passar alla!

Klättring

Under sommarlovet så öppnar vi upp vår utomhus-arena. Där har vi en supertramp, olika street features och massa annat skoj för dom varmaste dagarna!

Utomhus-arena

Vi erbjuder en förstaklass streetpark som är byggd av Sveriges vassaste parkbyggare, nämligen Bryggeriet ifrån Malmö. Här finns allt ifrån en Betong-bowl, rails, banks och mycket mer!

Streetpark

Vi har massa olika trampoliner hos oss, supertramps, Eurotramps, 45 graders-trampoliner, vägg-trampoliner, foampit, airbag och mycket mer. Utöver trampolin finns möjligheter till Parkour, Ninja warrior och gymnastik!

Trampolin

Vårt Quick jump på 15 meter ner i vår matsal är perfekt för den som känner sig lite extra modig! (Ingår inte i ordinarie biljett)

Quick jump

Jump & Pump, här samspelar Bmx, skidor, cykel, klättring, snowboard, skateboard, kickbike och många fler extremsporter i samma hall. Ett skådespel som vi lovar imponerar!

Jump & Pump

Inför besöket

Vi är stolta att välkomna alla vänner av actionsport, utmaningar och äkta adrenalinkickar. Välkommen du som är 3 år upp till 99 år! Man får gärna ta med egen utrustning men vi erbjuder också stort utbud av uthyrning. Ska man cykla, skata eller köra kickbike rekommenderar vi att ha med inomhusskor.

ENTRÉ PRISER

VARDAGAR

HELGER & SKOLLOV

1 timme 119:-

1 timme 169:-

2 timmar 169:-

2 timmar 199:-

4 timmar 199:-

Heldag 249:-

4 timmar 299:-

Heldag 349:-


Vi har haft förmånen att få besök från hela Gävleborg, Sverige, Europa och Världen.
Några av dom som har uttalat sig är Martin Söderström, Max Fredriksson, Brett Rheeder, Tom Van Steenbergen, Jesper Tjäder och många fler!


This place is probably the best place on earth to learn tricks

-Tom Van Steenbergen

Vårt mål är att uppfylla drömmar och skapa en plats där alla har samma värde. Inget är förbjudet hos oss så länge det inte riskerar att skada dig själv eller andra. Här kan många för första gången känna sig helt fria.

Förutom aktiviteter som Studsmattor, Airbags, Foampits, Ninja Warriors, Parkour, Klättring, Skate, Cykel, Skidor & Snowboard, Kickbike, Inlines och mycket mer finns här en mysig restaurang, dusch och omklädningsrum, Konferens och kalasdel, möjlighet till boende för 74 personer samt film och redigeringsstudio.
Vi törs garantera att du inte blir besviken, vi har en unik produkt som passar såväl ung som vuxen.
Laddar karta...


Bredd: 500
Höjd: 300
Lat: 60.65881
Long: 17.15823
Zoom: 9
Etikett: Här finns vi!
943
917
918