[Choose your language]

Kalas hos Dome Adrenaline Zone!

Fira med oss på Dome! Här får du och dina vänner en oförglömlig upplevelse. Barnkalas, lagfest eller födelsedagskalas för barn och ungdomar i alla åldrar. Med eget kalasrum samt tillgång till hela arenan garanterar vi adrenalin till max!


Låt våra kalasvärdar bjuda dig och dina vänner på en oförglömlig upplevelse i Europas största extremsportshall. Med ett privat kalasrum och fri tillgång till trampolinparken, skateparken och cykelparken erbjuds en unik upplevelse utformad efter dina preferenser.


Läs mer och jämför våra kalaspaket:
SÅ HÄR BOKAR DU DITT KALAS:


1. Tryck på 'Boka här” knappen.
2. Välj det datum som passar er bäst.
3. Välj det paket som passar dig.
4. Uppge kontaktuppgifter, önskad mat och tillbehör.
HUR GÅR ETT KALAS TILL?

 

När ni som kalasgäster kommer till Dome Adrenaline Zone så betalar ni ert barnkalas i vår reception. I receptionen får ni entréband och trampolinstrumpor. Därefter ber vi er invänta er kalasvärd sittandes vid bord i cafét. När ni har tagit plats i kalasrummet går kalasvärden igenom regler som gäller för våra arenor. Efter detta är det fritt fram att köra igång med allt kul i våra arenor.

Kalastiden är totalt 3h (tillgång till eget kalasrum första 1,5h). Vill man vara kvar längre så finns det som tillval vid bokning av kalaset. Minimiålder är 3 år, och minsta antal barn är 8 st. (Årskort & kuponger funkar ej)

Om ni väljer att boka mat eller glass till ert barnkalas kommer detta serveras efter cirka 45 till 75 minuter. Vi använder våra högtalare i arenorna för att tala om för er när eran mat eller glass är serverad. Om ni vill ha presentöppning rekommenderar vi att ha den under mat eller fikat, annars får ni självklart tala om för er kalasvärd när ni vill ha den, så ropar vi ut i högtalarna.

I varje bokning ingår det två extra entréband till beställaren för att kunna vara med i arenan och ha koll på alla deltagare.

Om du vill ändra antal deltagare på bokat kalas vill vi att du senast 24 timmar innan kalaset meddelar ändringen till Dome på mejl till kalas@thedome.se
Dome förbehåller sig rätten att ta ut den fulla avgiften om ändring av antal deltagare sker senare än 24 timmar innan kalaset.

Ibland händer det oförutsedda händelser, till exempel sjukdom.
Om du därför behöver flytta ditt bokade kalas är vi väldigt glada om du gör det så snart du har möjlighet. Vid flytt av kalaset de sista 48 timmarna tillkommer 500 kr i administrationsavgift.

Om det finns särskilda behov som påverkar möjligheten att uppfylla kravet på minst 8 deltagare meddela kalasansvarig via mejl kalas@thedome.se så löser vi det!

 

OBS! Medhavd fika/mat/dryck undanbedes, önskar ni något som inte finns i vårat sortiment så kontakta vänligen oss.

SENT UTE?

Mejla in en skriftlig förfrågan till Caisa på kalas@thedome.se så försöker vi att lösa det.


Vi ser fram emot att få ta emot dig på din födelsedag!

Ladda ner kalasinbjudan här!

 
824