[Choose your language]

Är du vår nya kollega i TEAM DOME?

På Dome Adrenaline Zone rekryterar vi löpandes. Inför varje lov stärker vi bemanningen för att kunna möta det ökade besöksantalet. Här kan finns det möjlighet att få jobba i allt från cafébiträde, kalasvärd till tränare, receptionist eller arenavärd.

DOME växer och behöver bli fler medarbetare!

Vill du jobba i en unik anläggning med 6000 kvm Adrenalinupplevelse och som är unik i Europa?

DOME SÖKER TRÄNARE

Dome letar nu tränare till Dome Academy. Vi letar dig äldre än 15 år som har grundläggande kunskap i sporterna hos Dome, god pedagogisk förmåga och en förkärlek till att jobba med barn.

Intresserad? Maila CV och personlig beskrivning till linus@thedome.se

DOME SÖKER KOMMUNIKATIONS- OCH/ELLER TRÄNINGSANSVARIG

KOMMUNIKATIONSANSVARIG - Dome letar dig med god kommunikationsförmåga och en bakgrund inom media och kommunikation. Grundläggande kunskaper inom samtliga Adobe program och ett intresse för sociala medier väger tungt. 

TRÄNINGSANSVARIG - Dome letar dig med god pedagogisk förmåga och en bakgrund inom en eller flera träningsverksamheter. Grundläggande kunskap inom en eller flera av sporterna hos Dome och en förkärlek till organisationskommunikation väger tungt.

Vi letar efter Timanställd personal

Timanställd personal som vill jobba helger och skollov. Efter utbildning får du ta hand om våra gäster i receptionen, arenorna, cafét eller kalas.

Vem är du?

Den vi söker ska tycka om att jobba med människor och service. Du ska tala Svenska i tal och skrift flytande och tycka om att ha många bollar i luften. Har du erfarenhet eller utbildning inom kök, kalasvärd, lokalvård, receptionsarbete, kassasystemet Actor eller inom de träningsformer som erbjuds på Dome så är det meriterande.

Är du den vi söker?

Skicka in din ansökan till jesper@thedome.se och specificera ämnesraden med 'JOBBANSÖKAN' och inom vilket eller vilka områden du är intresserad av att jobba. Bifoga ditt CV & PM.

Vid frågor och funderingar, mejla vår Platschef Jesper Hall på jesper@thedome.se

Vad är DOME?

Vi har skapat en gränslös Arena med något för alla. Här kan alla gäster hitta sina favoriter, allt från trampoliner och klätterväggar som alla klarar av till de extremaste delarna med stora hopp för yttersta världseliten inom i ett antal extremsporter.
Vårt mål är att uppfylla drömmar och skapa en plats där alla har samma värde. Inget är förbjudet hos oss så länge det inte riskerar att skada dig själv eller andra. Här kan många för första gången känna sig helt fria.
Förutom aktiviteter som Studsmattor, Airbags, Foampits, Ninja Warriors, Parkour, Klättring, Skate, Cykel, Skidor & Snowboard, Kickbike, Inlines och mycket mer finns här en mysig café, dusch och omklädningsrum, konferens och kalasdel, möjlighet till boende för 74 personer.

Vi törs garantera att du inte blir besviken, vi har en unik produkt som passar såväl ung som vuxen.

Jump and Pump

Här finns stora och små hopp för allt som rullar på hjul utan motor. Du landar i en foampit eller airbag-landning med möjlighet att fullfölja dina hopp. Flera varianter av mindre hopp i form av pumptrack, resi-landning och wallride mm.

Unlimited Zone

Vår största yta med obegränsade möjligheter för alla besökare.
Välj här din favoritdel bland våra stora högpresterande Trampoliner/Foampit/Airbag/Parkour/Klättring/Airtrack/Freerunning/Ninja Warrior mm.

Street park

Året runt kan du här i perfekta förhållanden lägga en hel dag med Skateboard, BMX, Inlines eller Kickbike. Förutom en Betong Bowl så finner du här massor av street-features med Drops/Banks/Rails mm
860
813
821