Välkommen att förköpa din biljett till Dome Adrenaline Zone här!
[Choose your language]

Nyheter på Dome!

Inför sommaren så är det en hel del som händer inne på Dome.

Nya trampoliner
Vi satser vidare och tillsammans med Gefle Flyers GK installerar vi nu 3st helt nya tävlingstrampoliner, Trampolinerna kommer byggas i vår Unlimited Zone och därför kommer vi från v.21 stänga av delar av det området under 2-3 veckor. När det är klart så kommer det vara grymt och du kan ta din hoppning till helt nya höjder! Självklart är resten av arenan öppen som vanligt.

Utomhusarena
Vi är just nu i full gång med att bygga upp vår utomhus arena som kommer vara öppen på sommaren för alla campers och dagliga besökare. Den kommer vara i anslutning till multi hallen men helt under öppen himmel så du inte behöver känna att du går miste om det skulle vara fint väder!
Vi kommer att ha tramplin, ramper och mycket mer!

Klätterväggar
Vi håller på att utöka vårt klätterområde för att möjliggöra ännu roligare klättring. Tillsammans med klätterklubben i Gävle så bygger vi en lika stor kläder väg med olika leder inne i jump and pump hallen. Den kommer att gå från balkongen ut mot toppen av start platån.

Allt detta kommer vara klart redan till sommaren, så missa inte chansen att besöka oss och vara först att testa våra nya attraktioner. Välkomna!

886
860
890