[Choose your language]

Åk på en oslagbar klassresa till The Dome!

Drömmer du och din klass om att tjäna pengar till klassen för en adrenalinfylld klassresa till The Dome? Vill ni åka dit på ett hållbart sätt genom att tjäna pengar med kvalitativa produkter? Då rekommenderar vi varmt att tjäna pengar med Kaffekassan!

Detta är Kaffekassan

Kaffekassan har en vision att hjälpa alla klasser från nord till syd att tjäna pengar till klassresor. Sedan 2015 har de hjälpt över 50 000 ungdomar i Norden, och varje dag blir det fler! 

Droppa in på www.kaffekassan.se5 fördelar med Kaffekassan

När du tjänar pengar med Kaffekassan får du ta del av flera fördelar:

- Högsta förtjänsten på marknaden: Med Kaffekassan kan du tjäna upp till 67 kr per såld produkt, vilket är en av marknadens högsta förtjänster. Det finns även en möjlighet att tjäna en bonus på 2000 kr.
- Brett och lockande sortiment: Upptäck ett brett sortiment av utsökt kaffe, smakrika teer, och flera stilrena återanvändbara produkter.

- Miljövänliga val: Kaffekassan värnar om klimatsmarta val, därför är varje produkt framtagen för att göra en positiv insats för miljön.

- Trygg support från början till slut: Få trygg och engagerad support som stöttar dig genom hela försäljningsprocessen.

- Enkelt uträkning för klassresan till The Dome: Kaffekassan erbjuder en resekalkylator där du och din klass snabbt och lätt kan räkna ut priset för en klassresa till The Dome.

Börja tjäna pengar med Kaffekassan


Att tjäna pengar till The Dome med Kaffekassan är lätt och smidigt. Droppa in på www.kaffekassan.se, bestäm en säljperiod, och beställ hem det kostnadsfria säljpaketet. I paket får du och din grupp säljbroschyrer och tillgång till en applikation så att ni kan sälja digitalt.

När ni har tjänat ihop tillräckligt med pengar slutför ni er försäljning (detta brukar ta minst 3 veckor), beställer hem produkterna, delar ut allt till era kunder, tar betalt, betalar fakturan till Kaffekassan och behåller mellanskillnaden–er vinst för The Dome!

Gör er klassresa till The Dome verklighet! Klicka på knappen nedan och börja tjäna pengar med Kaffekassan idag!

Börja tjäna pengar


887
967