[Choose your language]
Tillbaka

Skatecamp.se / Tacky skateläger!

Övernattnings camps | Skateboard
Plats
Dome adrenaline zone
Kontakt
Skatecamp.se

Våra läger riktar sig såväl till nybörjare som mer erfarna åkare och självklart är både killar och tjejer välkomna! Oavsett vilken nivå du är på själv kan du alltid känna dig välkommen. Huvudsaken är att du verkligen gillar skateboard och något du vill ägna mycket tid åt. 

Vi har inget fast kontor, men du är givetvis välkommen att besöka vår huvudansvarige som ofta finns på plats i Söderhamns skatepark och inomhushall, som en av de huvudansvariga i den lokala skateboardföreningen i Söderhamn. 

Våra övriga medarbetare är vida spridd runt om i Sverige och arbetar framför allt just under pågående camps, men kan givetvis också stå till tjänst om det passar specifikt en av dessa övriga ledare. 

Du kan givetvis även besöka Dome Adrenaline Zone arenan i Gävle där många av våra camps äger rum. Detta såväl när det inte pågår camps, som för att under pågående camp besöka ditt barn, barnbarn osv. Se framför allt The Domes hemsida vad gäller öppettider, entré-avgifter och dylikt. Det är som sagt Nordens största actionsportarena med mängder av aktiviteter och inget du vill missa att ha upplevt.
52