[Choose your language]
Tillbaka

Multisport 8 – 9 år, Torsdagar 17:00 - 18:00

Träning | Multisport
Datum
5 Sep 2024
-
12 Dec 2024
Tid
17:00 - 18:00
Plats
Dome Adrenaline Zone
Kontakt
Linus Grötting

Organiserad träning, fylld av adrenalin och uppfinningsrikedom där deltagarna lär sig grunderna inom de träningsformer som erbjuds på Dome.


FÖR ATT KOMMA TILL ANMÄLAN, VÄNLIGEN KLICKA HÄR

Hej och välkomna till höstterminen på Dome Adrenaline Zone!

Välkommen till en ny termin med organiserad träning, fylld av adrenalin och uppfinningsrikedom där du får prova på alla våra sporter i en arena helt utan gränser! Inom multisport grupperna tränar vi på samtliga sporter som återfinns i Dome Adrenaline Zones arena, bland annat Parkour, Gymnastik, Klättring, Tricking, BMX, Dirtbike, Skateboard och Kickbike. 

Våra erfarna coacher tar hand om dig och ser till att du ständigt utvecklas i den riktning du brinner för.
Spontanitet, glädje och kamratskap är våra nyckelord.

Alla mellan 8 - 9 år är välkomna att delta. Träning varje torsdag 17:00-18:00. Höstterminen pågår från 2:e september vecka 36 till och med 15:e december vecka 50. Uppehåll vecka 44 för höstlov. Gemensam avslutning för samtliga grupper torsdagen 19:e december.

OBS. Åldern i Dome Academys grupper fungerar som riktlinje. Inte något man måste följa till punkt och pricka. 

För alla som går på träningarna så ingår ett par trampolinstrumpor såväl som en timmes entré varje vecka som deltagaren ska/kan nyttja direkt efter träningen. Denna entré går inte att justera till andra dagar eller tider.

OBS. Innan första träningstillfället ska samtliga deltagare fyllt i Domes säkerhetsavtal. För att komma till avtalet i fråga, vänligen klicka här!

Pris: 2095kr/deltagare
Årskortsinnehavare: 1195:- (För att anmäla årskortsinnehavare, vänligen maila linus@thedome.se med namn, ålder och önskad grupp/grupper)

Om ditt barn vill träna i två olika grupper(totalt två träningstillfällen i veckan) kommer den totala summan för både grupperna bli 2695:- (1795:- för årskortsinnehavare). För att anmäla till två grupper, vänligen maila linus@thedome.se tillsammans med namn, ålder och önskade grupper.

52