[Choose your language]
Tillbaka

Freestyle Trampolin 8+ år, torsdagar 18:00

Träning | Trampolin
Datum
25 Jan 2024
-
9 Maj 2024
Tid
18:00 - 19:00
Kontakt
Linus Grötting

Trampolinträning för allt och alla i nordens största extremsportsarena. Kreativitet, glädje och gemenskap är våra nyckelord,


FÖR ATT KOMMA TILL ANMÄLAN, VÄNLIGEN KLICKA HÄR


Välkommen till vårterminen på Dome Adrenaline Zone.

Freestyle Trampolin (ibland kallad G-tramping) är en egen sub-sport med sitt ursprung i traditionell trampolin hoppning, där utövarna istället lägger ett större fokus på kreativitet, testa gränserna och utforska helt nya tricks. Alla Freestyle trampolinare, G-trampers och traditionella trampolinhoppare är mer än välkomna att delta hos oss på Dome. 

Träning varje torsdagar 18:00-19:00. Vårterminen pågår från 25:e januari vecka 4 till och med 9:e maj vecka 19. Uppehåll vecka 9 för sportlov och vecka 14 för påsklov. Preliminära tränare för denna grupp är Alva och Joakim.

OBS. Åldern i Dome Academys grupper fungerar som riktlinje. Inte något man måste följa till punkt och pricka. 

För alla som går på träningarna så ingår ett par trampolinstrumpor såväl som en timmes entré varje vecka som deltagaren ska/kan nyttja direkt efter träningen. Denna entré går inte att justera till andra dagar eller tider.

Pris: 1995kr/deltagare
Årskortsinnehavare: 1095:- (För att anmäla årskortsinnehavare, vänligen maila linus@thedome.se med namn, ålder och önskad grupp/grupper)

Om ditt barn vill träna i två olika grupper(totalt två träningstillfällen i veckan) under höstterminen kommer den totala summan för både grupperna bli 2595:- (1695:- för årskortsinnehavare). För att anmäla till två grupper, vänligen maila linus@thedome.se tillsammans med namn, ålder och önskade grupper.

52