[Choose your language]
Tillbaka

Girlpower 10+ år, tisdagar 18:00 - 19:00

Träning | Girlpower
Datum
23 Jan 2024
-
7 Maj 2024
Tid
18:00 - 19:00
Plats
Dome Adrenaline Zone
Kontakt
Linus Grötting

Organiserad träning, fylld av adrenalin och uppfinningsrikedom med inriktning Multisport för enbart tjejer och icke-binära.


FÖR ATT KOMMA TILL ANMÄLAN, VÄNLIGEN KLICKA HÄR


Hej och välkomna till vårterminen på Dome Adrenaline Zone!

Välkommen till en ny termin med organiserad träning, fylld av adrenalin och uppfinningsrikedom där du får prova på alla våra sporter i en arena helt utan gränser!
Våra erfarna coacher tar hand om dig och ser till att du ständigt utvecklas i den riktning du brinner för.
Spontanitet, glädje och kamratskap är våra nyckelord.

Alla tjejer och icke-binära mellan 10+ år är välkomna att delta. Träning varje tisdag 18:00-19:00. Vårterminen pågår från 23:e januari vecka 4 till och med 7:e maj vecka 19. Uppehåll vecka 9 för sportlov och vecka 14 för påsklov. Preliminära tränare för denna grupp är Alma och Alva.

OBS. Åldern i Dome Academys grupper fungerar som riktlinje. Inte något man måste följa till punkt och pricka. 

För alla som går på träningarna så ingår ett par trampolinstrumpor såväl som en timmes entré varje vecka som deltagaren ska/kan nyttja direkt efter träningen. Denna entré går inte att justera till andra dagar eller tider.

Pris: 1995kr/deltagare
Årskortsinnehavare: 1095:- (För att anmäla årskortsinnehavare, vänligen maila linus@thedome.se med namn, ålder och önskad grupp/grupper)

Om ditt barn vill träna i två olika grupper(totalt två träningstillfällen i veckan) under höstterminen kommer den totala summan för både grupperna bli 2595:- (1695:- för årskortsinnehavare). För att anmäla till två grupper, vänligen maila linus@thedome.se tillsammans med namn, ålder och önskade grupper.
52