[Choose your language]
Tillbaka

PARKOUR-PRO

Träning | Parkour
Datum
2 Sep 2024
-
15 Dec 2024
Tid
18:00 - 20:00
Kontakt
Linus Grötting

Parkour-PRO är den parkourgrupp på Dome som tränar på högst nivå. Stort fokus och höga ambitioner är dem viktigaste egenskaperna i denna grupp.

FÖR ATT KOMMA TILL ANMÄLAN, VÄNLIGEN KLICKA HÄR

Parkour-PRO är den parkour-grupp på Dome som tränar på högst nivå, med klart fokus och höga ambitioner inom sporten. 

Parkour-PRO tränar på måndagar, onsdagar och söndagar 18:00-20:00, där första 'uppvärmningtimmen' (18:00-19:00) sker till stor del på egen hand. Från 19:00 till och med 20:00 tränar gruppen med en av Domes kunniga parkour-instruktörer på ett eller flera trix. Höstterminen pågår från 2:a september v. 36 till och med 15:e december v. 50. Gemensam avslutning för samtliga grupper torsdagen 19:e december.

För att träna i Parkour-PRO rekommenderas utövaren vara 12+ år. Observera att detta enbart är en rekommendation, och om utövaren har fokuset och ambitionerna att träna i Parkour-PRO så är dem mer än välkomna. Alla är välkomna att testa på Parkour-PRO, men kan efter ett par träningstillfällen bli rekommenderade att byta till en annan grupp. 

OBS. Parkour-PRO är ett nytt koncept på Dome som är under kontinuerlig utveckling. Feedback från föräldrar och utövare är väldigt uppskattat, så att vi tillsammans kan utveckla en träningsgrupp som formar såväl en god gemenskap som ihärdiga, välmående och kompetenta parkourare. 

OBS. Innan första träningstillfället ska samtliga deltagare fyllt i Domes säkerhetsavtal. För att komma till avtalet i fråga, vänligen klicka här!

Pris: 3095:-
För årskortinnehavare: 2195:-

52