[Choose your language]
Tillbaka

Skatecamp hos Dome!

Övernattnings camps | Skateboard
Datum
24 Jun 2024
-
12 Jul 2024
Tid
10:00 - 16:00
Plats
Dome Adrenaline Zone
Kontakt
Skatecamp

SVERIGES STÖRSTA SKATEBOARDLÄGER SEDAN 2011. Vi siktar som senaste åren på tre sommarveckor. Framför allt har vi i dagsläget vecka 26 och 27 som huvudalternativ, och vecka 28 som reserv-vecka.

FÖR INFO OCH ANMÄLAN, VÄNLIGEN KLICKA HÄR

I år är det dags för tionde året med Sveriges största skatecamp(Tacky Skatecamps) i nuvarande regi, där vi sen tidigare har cirka 21 genomförda lägerveckor. Sedan 2019 har vi dessutom haft några riktiga rekordår sett till antalet deltagare, detta trots flertal inställda camps 2020-22 på grund av Corona-pandemin. Extra kul är också att fler och fler tjejer har börjat hitta hit, och att vi haft en hel del internationella deltagare från bland annat Norge, Danmark, USA, Schweiz, Nederländerna, Luxemburg, Frankrike, Israel och Hongkong
.
Givetvis kör vi sommaren 2024 skatecamps som vanligt.

Vi siktar som senaste åren på tre sommarveckor. Framför allt har vi i dagsläget vecka 26 och 27 som huvudalternativ, och vecka 28 som reserv-vecka. Beroende på om stort intresse kan dock vecka 28 bli huvudvecka.

På en eller flera av veckorna kommer vi att återuppliva vår stora öppna juniortävling. I och med detta har vi som tilläggsval att utöka campet med två dagar. 

Datum för veckorna är:
24-28 juni
1-5 juli
8-12 juli

2020/21 lämnade vi dock vårt gamla varumärket Tacky och lanserade campsen under namnet Skatecamp.se. Orsaken till detta val är att vi tillsammans med några andra eldsjälar har planer på att försöka återuppväcka Tacky.se som mer renodlat media.

Genom årens lopp har vi på Tacky Skatecamps haft ca 2000 barn och ungdomar som fått en lägervecka på brädan att minnas för livet. Än fler än så om vi räknar in de Tacky Skatecamps som genomfördes i annan regi, plus de tidigare lägren som Tacky-lägren var sprungna ur. Detta är en historia som går ända tillbaks till år 2005, som du kan läsa om längre ner här på sidan. Så kort och gott Sveriges största skatecamp, och det som har längst historia bakom sig.

Flertal av våra deltagare är ofta återkommande besökare och det har varit otroligt roligt att se deras utveckling på brädan från år till år. Flera av landets nuvarande toppåkare i Sverige har även en gång i tiden varit eller fortfarande varit deltagare på Tacky Skatecamps. För att nämna några kan vi ta Oskar Rozenberg Hallberg, Hampus Winberg, Koffe Kroon, Gabbe Viking, Calle Öjert, Vilja Lundmark, Ilon Vindvi, Eric Hedberg, Kalle Berglind, Victor Larsson Blé, William Forsberg, Jakob Stein, Osvald Harrysson, Sam Prabert, bröderna Sondre och Amandus Mortensen med flera.

Hämtat från skatecamp.se 12/03/24
52