[Choose your language]
Tillbaka

Dome Kids 6 – 7 år, tisdagar 16:00 – 17:00

Träning | Dome Kids
Datum
8 Nov 2022
-
13 Dec 2022
Tid
16:00 - 17:00
Plats
Dome Adrenaline Zone
Kontakt
Linus Grötting

Dome Kids innehåller organiserad träning, fylld av adrenalin och uppfinningsrikedom. På Dome Kids lär sig deltagarna grunderna inom Parkour/Freerunning, Gymnastik, Klättring och olika åksporter.

Hej och välkomna till höstterminens andra del på Dome Adrenaline Zone!

Välkommen till en ny termin med organiserad träning, fylld av adrenalin och uppfinningsrikedom. Denna grupp har Multisportinriktning där ditt barn får lära sig dem grundläggande motoriska övningarna inom bland annat gymnastik, parkour och trampolin! Du som vårdnadshavare bes befinna dig i vårat café under hela träningen samt vara behjälplig.
Spontanitet, glädje och kamratskap är våra nyckelord!

Alla mellan 6 – 7 år är välkomna att delta. Höstens termin är delad i två, varav detta är andra delen. Terminen startar den 8:e november och avslutas den 13:e december. 

För alla som går på träningarna så ingår ett par trampolinstrumpor såväl som en timmes entré som deltagaren ska/kan nyttja direkt efter träningen. Denna entré går inte att justera till andra dagar eller tider.
Med anmälan får man även en "Fri Biljett" kupong för ett värde av 349 kr, som ger en heldags besök på Dome Adrenaline Zone.

Pris per termin: 895kr/deltagare.
(Årskorts innehavare 495kr).
52