[Choose your language]
Tillbaka

Dome Kids 6 – 7 år, måndagar 16:00 – 17:00

Träning | Dome Kids
Datum
5 Sep 2022
-
24 Okt 2022
Tid
16:00 - 17:00
Plats
Dome Adrenaline Zone
Kontakt
Träningsansvarig

Dome Kids innehåller organiserad träning, fylld av adrenalin och uppfinningsrikedom. På Dome Kids lär sig deltagarna grunderna inom Parkour/Freerunning, Gymnastik, Klättring och olika åksporter.

Välkommen till en ny termin med organiserad träning, fylld av adrenalin och uppfinningsrikedom. Denna grupp har Multisportinriktning där ditt barn får lära sig dem grundläggande motoriska övningarna inom bland annat gymnastik, parkour och trampolin! Du som vårdnadshavare bes befinna dig i vårat café under hela träningen samt vara behjälplig. 
Spontanitet, glädje och kamratskap är våra nyckelord!

Alla mellan 6 – 7 år är välkomna att delta. Höstens termin är delad i två, första terminen på hösten pågår vecka 36 till och med 43. Totalt är det 8 tillfällen på första terminen med start 5:e september och sista träningstillfället är 24:e oktober. Om du vill fortsätta till nästa termin så finns möjlighet till det till ett mindre belopp. Anmälan till termin två öppnar längre in på denna termin. För alla som går på träningarna så ingår ett par trampolinstrumpor såväl som en timmes entré som deltagaren ska/kan nyttja direkt efter träningen. Denna entré går inte att justera till andra dagar eller tider.

Pris per termin: 1395kr/deltagare.
(Årskorts innehavare 895kr).
52